0

3 filme pe care nu trebuie sa le ratezi

Pregateste-te de toamna pentru a intampina o serie de filme absolut extraordinare care cu siguranta iti vor pune sangele in miscare. Toamna se anunta lansarea unor filme pe gustul si pe placul tuturor, filme de actiune, romantice, filme horror si thriller pentru un inceput de toamna promitator. Iata trei filme ce urmeaza sa apara in aceasta toamna.

3 filme pe care nu trebuie sa le ratezi

Battle of Sexes – Si pentru ca batalia dintre cele doua sexe va fi mereu de actualitate incepem cu filmul Battle of Sexes. Un film senzational, plin de umor presarat cu gust amar pe alocuri. Acest film isi doreste sa scoata in evidenta faptul ca, lupta pentru feminism si diferentele dintre sex sunt simple unelte prin care se cauta, intr-un mod mai artificial si superficial, suprematia barbatilor asupra genului frumos. Intr-o lume in care femeile inca sunt considerate inferioare barbatilor in ciuda unei evolutii evidente, umorul reprezinta singura cale de a privi totul cu detasare. In Romania acest film va fi lansat in septembrie 2017.

call be by your name film

Call me by Your Name este un film extrem de indraznet, plin de pasiune si de povesti complicate si incalcite. Doi tineri neintelesi si indadaptati se simt extrem de atrasi unul de altul in timpul unei vacante de vara, vacanta petrecuta intr-un peisaj mirific, pe meleagurile Italiei. Filmul va fi lansat in cinematografele din Romania pe data de 25 septembrie.

Woodshock este o drama psihlogica intensa, varianta ideala de a petrece o seara de toamna ploioasa in fata marelui ecran. Din 10 noiembrie este prezent si in cinematografele din Romania. Filmul se bucura de przenta lui Kirsten Dunst, un proiect cu totul si cu totul deosebit de ceea ce ne-a obisnuit pana acum. Actrita joaca rolul unei tinere promitatoare a carei cariera este curmata din cauza unei boli psihice dezvoltate din cauza excesului de droguri.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.