0

Cele mai mari 3 festivaluri de muzica din lume

Esti mare fan festivaluri de muzica? Festivaluri rock, electro, pop, chiar ai de unde alege atunci cand vine vorba despre cele mai frumoase festivaluri din cele patru colturi ale lumii. Dar care sunt cele mai mari festivaluri din lume de la care nu trebuie sa lipsesti sub nicio forma? Vara este ocazia ideala de care trebuie sa profiti din plin pentru a te distra in locuri extraordinare cu mii si mii de oameni. Unde trebuie sa ajungi?

Cele mai mari 3 festivaluri de muzica din lume

Festivalul Coachella, Statele Unite. Este cel mai trendy festival de muzica din State. Este un eveniment care se deruleaza in fiecare an in California, timp de patru zile, in aprilie. Un festival care exista deja din anul 1999 si unde te vei intalni cu siguranta cu cateva din vedetele tale preferate. Vedetele vin aici pentru a-si afisa cele mai frumoase tinute si pentru a se distra pe cele mai moderne si cool ritmuri.

Coachella

Festivalul de la Sziget, Ungaria. Este un eveniment care se deruleaza in fiecare an pe o insula, unde timp de o saptamna se aduna peste 400 000 de persoane. Este un festival foarte polivalent si eclectic, unde se aduna artisti din toate genurile, pe peste 50 de scene. Un fel de Woodstock pe batrana Dunare. In orice caz, este cel mai mare festival European, o insula a libertatii pentru toti artistii si fanii lor, care nu ofera doar muzica, ci si arta, spectacol si o multime de atractii. O destinatie de vis cu alte cuvinte din Budapesta care devine cu ajutorul lui cea mai cool capitala.

Burning Man. Un festival care are loc in august in desertul Black Rock din Nevada. Acest festival care aduna o multime de artisti renumiti se incheie cu incinerarea unui manechin gigantic. Timp de o saptamna se contruieste in desert un oras efemer, o lume utopica bazata pe creativitate si exprimare personala sau originala.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.