0

3 aplicatii pentru calculatorul tau

Zilnic sunt in cautarea unor noi programe care sa imi faca viata mai usoara, in special pe laptop. Exista deja multe aplicatii care sa ne ajute in diverse probleme, dar sunt si multe altele pe care inca nu le-am descoperit, care nu se bucura de o promvoare atat de buna ca altele. Avand in vedere cat de multi developeri exista, programele pentru Windows sau pentru alte sisteme de operare apar si dispar zilnic in cantati foarte mari, dar cele mai bune inca se mentin.

3 aplicatii pentru calculatorul tau

Bineinteles, depinde de nevoile fiecaruia ce programe isi instaleaza pe Windows. De asemenea, cu cat mai putine, cu atat mai bine, pentru ca sistemul vostru se va misca mult mai rapid. In schimb, toti avem nevoie de destul de multe programe si din pacate trebuie sa instalam destul de multe pentru a avea o viata cat de cat usoara in ceea ce priveste mediul online si accesul la calculator. Programele pe care o sa vi le prezint mai jos nu sunt in nici o ordine. Poate deja aveti instalate unele din ele, poate chiar pe toate sau niciunul. Depinde de voi ce va place.

1. Speccy

Un program extrem de folositor pentru cei care uita de specificatiile sisemului lor, cum cateodata sunt si eu. Chiar daca stiu chestiile de baza cum ar fi memoria RAM sau procesorul, uit de placa de baza, de placile video si multe altele. Speccy ma ajuta sa imi aduc aminte toate aceste informatii.

Programe

2. Sandboxie

Sandboxie este un program care iti permite sa rulezi anumite aplicatii de care nu esti sigur. Spre exemplu, ai downloadat un nou software dar ti-e frica de virusi si nu esti sigur cat de bun e. Poti sa il rulezi prima oara in Sandboxie pentru a vedea daca merge sau daca este un virus, fara sa risti sa pierzi date din sistemul tau.

3. Wireless Network Watcher

Dupa cum spune si numele, acest program iti permite sa vezi ce dispozitive sunt conectate la reteaua ta wireless. Iti ofera informatii precum adresa de IP, adresa MAC si multe altele.

Flavy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.